Loading
Image
Greeks Come True || 2019 Calendar & Making Of Movie
ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Όροι και Προϋποθέσεις χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα www.greekscometrue.com , τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στην παρούσα ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε τους παρόντες όρους χρήσης προσεκτικά πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το site. Με τη χρήση του site μας, σας δείχνουν ότι αποδέχεστε τους παρόντες όρους χρήσης και ότι συμφωνείτε να συμμορφώνονται με αυτούς. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους χρήσης, παρακαλούμε να απέχετε από τη χρήση της ιστοσελίδας μας.
Σχετικά με εμάς:
To www.greekscometrue.com είναι μία ιστοσελίδα, που λειτουργεί από την εταιρεία THE TOP FOUNDRY (εφεξής «Εταιρεία»).
Γενικά
Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από την Eταιρεία , προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει η Εταιρεία μέσω της ιστοσελίδας, έχουν ως σκοπό να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών και να διευκολύνουν τις συνναλαγές με την Εταιρεία. Η Εταιρεία  δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη, που δεν συνδέεται με την Εταιρεία, τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες της. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές εκτός αν το προϊόν που παρέλαβε ο πελάτης δεν είναι το προϊόν που καταχωρήθηκε κατά την διαδικασία της παραγγελίας. Επίσης γίνεται εξ’ ολοκλήρου επιστροφή χρημάτων αν το προϊόν χαθεί ή καταστραφεί κατά την διαδικασία της αποστολής χωρίς επιβάρυνση προς τον πελάτη. Η πληρωμή των παραγγελιών γίνεται με πιστωτική κάρτα, μέσω τραπέζης. Η πληρωμή γίνεται απευθείας στην τράπεζα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, χωρίς να περάσει από τον server του καταστήματος, εξασφαλίζοντας στον πελάτη τη δυνατότητα να τοποθετήσει τον αριθμό της πιστωτικής του κάρτας απευθείας στους servers της τράπεζας, διασφαλίζοντας ότι οι αριθμοί θα γίνονται γνωστοί μόνο στον τραπεζικό εταίρο της Εταιρείας. Η παραγγελία επικυρώνεται από τον πελάτη και θα πρέπει να θεωρείται αποτελεσματική μόνο όταν τα εν λόγω κέντρα πληρωμής έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους. Σε περίπτωση άρνησης, η παραγγελία θα ακυρώνεται και ο πελάτης θα ενημερώνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, η Εταιρεία, διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε παραγγελία από πελάτη με τον οποίο υπάρχει μια διαφορά.
Συγκέντρωση πληροφοριών
Η Εταιρεία σχεδίασε την ιστοσελίδα της, έτσι ώστε οι χρήστες της να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν.
Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα), να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας και/ή να στείλουν email στην Εταιρεία.
Χρήση των πληροφοριών
Η Εταιρεία συλλέγει δύο τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες:
(1) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης,
(2) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από την Εταιρεία
Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία αποστολής – παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης.
Η Εταιρεία κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με
(i) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας,
(ii) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση,
(iii) ειδικές προσφορές από την Εταιρεία.
Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από την Εταιρεία στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@greekscometrue.com, είτε συμπληρώνοντας το email σας στην ενότητα newsletter.
Πρόσβαση στις Πληροφορίες
Κάθε διεκπεραίωση παραγγελίας απαιτεί την συλλογή προσωπικών στοιχείων, για παράδοση ή κράτηση μιας παραγγελίας. Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους της Εταιρείας,  για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Η Εταιρεία απαιτεί από τους υπαλλήλους της και τους συντηρητές της ιστοσελίδας της να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες της το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Σε καμία άλλη περίπτωση η Εταιρεία δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομίμου οδού.
Τα προσωπικά δεδομένα των πελατών καλύπτονται από τον νόμο 2472/1997 .
Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών
Η Εταιρεία επιτρέπει στους χρήστες της ιστοσελίδας της να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στην Εταιρεία .
Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, η Εταιρεία θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη η Εταιρεία θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο, που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με την Εταιρεία μέσω της ιστοσελίδας της  www.greekscometrue.com ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@greekscometrue.com. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία τους κωδικού πρόσβασης σας στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται και από εσάς.
Ασφάλεια συναλλαγών
Η Εταιρεία δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας www.greekscometrue.com. Η Εταιρεία έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα, που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα της ή της παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. email). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά. Η σύνδεσή σας σε αυτό είναι ασφαλής διότι χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer).
Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε ένα κωδικό κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της (SSL) σύνδεσης.
Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό κλειδί διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία. Οι φυλλομετρητές (browsers) Netscape Navigator, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για τήν σύνδεση στην ιστοσελίδα της Εταιρείας .
Cookies
Η Εταιρεία έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας της. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία απoστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες, όπως αυτή της Εταρείας, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα. Τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα www.greekscometue.com
Αποδοχή των Διαδικασιών Προστασίας του Απορρήτου που εφαρμόζει η Εταιρεία
Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ
Περιορισμένη άδεια
Το e-shop της Εταιρίας , υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται στο παρόν και όλους τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς, σας χορηγεί ένα μη αποκλειστικό, αμεταβίβαστο, προσωπικό, περιορισμένο δικαίωμα πρόσβασης, χρήσης και παρουσίασης αυτής της ιστοσελίδας και των περιεχομένων στοιχείων της. Αυτή η άδεια δεν αποτελεί μεταβίβαση τίτλου στην ιστοσελίδα και στα στοιχεία της και υπόκειται στους ακόλουθους περιορισμούς:
(1) πρέπει να διατηρείτε σε όλα τα αντίγραφα της ιστοσελίδας και των στοιχείων της, όλες τις επισημειώσεις που αφορούν πνευματικά δικαιώματα και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα και
(2) δεν μπορείτε να τροποποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της με κανένα τρόπο ή να αναπαράγετε ή να παρουσιάσετε δημοσίως, ή να διανείμετε ή με άλλο τρόπο να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της για οποιοδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό, εκτός εάν άλλως επιτρέπεται με το παρόν.
Μεταβολές
Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει ή να τροποποιεί τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή.
Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης θα τίθενται σε ισχύ άμεσα από την γνωστοποίησή τους, η οποία μπορεί να δοθεί με κάθε μέσο συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι περιοριστικά, της θέσης καινούργιων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους σας τέτοιων αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών.
Η Εταιρεία μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της φωτογραφία παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.
Περιορισμός Ευθύνης
Το e-shop www.greekscometrue.com , οι υπάλληλοί του, ή άλλοι αντιπρόσωποί του, δεν έχει καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών, διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν η Εταιρεία είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα.
Εμπορικά Σήματα
Τα εμπορικά σήματα, λογότυπα και σήματα υπηρεσιών (συλλογικά τα “Εμπορικά Σήματα»), που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της Εταιρείας, είναι καταχωρημένα ή μη εμπορικά σήματα της Εταιρείας ή τρίτων. Τίποτα από όσα περιέχονται στην ιστοσελίδα της Εταιρείας δε θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιουδήποτε Εμπορικού Σήματος, που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της Εταιρείας, χωρίς γραπτή άδεια της Εταιρείας ή γραπτή άδεια των εν λόγω τρίτων μερών, που μπορεί να κατέχουν τα Εμπορικά Σήματα, που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της Εταιρείας. Η κατάχρηση των Εμπορικών Σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της Εταιρείας, ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο στην ιστοσελίδα της Εταιρείας, εκτός από τα προβλεπόμενα σε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις, απαγορεύεται αυστηρά. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναπαραγωγή, καταγραφή, δημοσίευση, διανομή, χρησιμοποίηση, αντιγραφή, απομίμηση, κλωνοποίηση, ενοικίαση, μίσθωση, πώληση, τροποποίηση, αποσυναρμολόγηση, χωρίς τη ρητή έγγραφη συγκατάθεση της Εταιρείας. Οποιαδήποτε προσπάθεια να θεωρηθεί το περιεχόμενο της Εταιρείας ως δική σας εργασία παραβαίνει την υφιστάμενη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Η Εταιρεία θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της στο μέγιστο βαθμό του νόμου, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της ποινικής δίωξης.
Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα.
Για τυχόν διευκρινήσεις σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο info@greekscometrue.com